Nora Hockey

Referat: Ludvika HF Lightnings - Nora Hockey

Referat: Ludvika-Nora
Första träningsmatchen spelades borta mot Ludvika som är ett topp-3 lag i Dalarnas division 3. Lite ”strul” i förberedelserna då vi hade mycket folk borta men tack vare GSK kom vi till spel. Tack GSK ??
Till stora delar en typisk försäsongsmatch där ”timing” och ”feeling” inte är på plats samt spelmoment som Nora ännu inte har tränat på.

Mycket bra spel från Nora stundvis ex första 10 minutrarna i första perioden, sista 6 minutrarna i andra perioden även sista 3 minutrarna av matchen var bra. Aggressivt/vann närkamper tog pucken mot mål och skapade chanser. Ludvika växte mer o mer in i matchen och uppvisade ett sedvanligt bra passningsspel, bra effektivitet när chanserna dök upp samt ett bra målvaktsspel.
En bra genomkörare för bägge lagen att bygga vidare på under försäsongen.

Ett MYCKET STORT beröm till blott 14 åriga Victor Östlund som spelade sin första seniormatch på ett säkert och förtroende ingivande sätt ????

Skottstatistik:
49-39 (13-14, 15-11, 21-14)
Mål:
1-0, tid: 11:28: vinkelskott som letade sig in i mål mellan klubbhandske o kropp
2-0, tid: 19:01: pp-mål, satt i plockhandskrysset från slottet
3-0, tid: 7:38 period 2: skott från högercirkel, retur och inslag vid vänstra stolpen
4-0, tid: 13:11 period 2: straff, från backhand till forehand (lång dragning)
5-0, tid: 5:50 period 3: pp- mål, vi har pucken under kontroll men tappar den i slottet till två Ludvika spelare, pass i sidled o raka in i öppet mål
6-0, tid: 15:09 period 3: pp-mål, genomspelning där egen back styr pucken i eget mål
6-1, tid 17:56 period 3: vandrar upp från vänster hörn o övre kant av cirkeln skjuter i bortre hörnet, målskytt: Wilhelm Ekblom
6-2, tid: 19:10 period 3: pucken bakom mål tas fram vid höger stolpe och trycks in mellan benen på målvakten, målskytt: Jonathan Dahlin